Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám összekötni a tv...

Hogyan tudnám összekötni a tv és a pc-t?

Figyelt kérdés

Szeretném összekötni a gépet és a tv,de nem tudom hogy hogyan kell,körülnéztem,de mindenki azt mondta,hogy egy a tévétől és a géptől függ. Ha esetleg valaki tud ebben segíteni,hogy milyen kábelt vegyek azt megköszönném,vagy akár le is fényképezhetem a kimeneteket. A kábellel ,ha összekötöm akkor a hangnak külön kábel kell?

Előre is köszönöm!

2014. okt. 12. 17:43
 1/7 BM-Striker ***** válasza:

Milyen TV-t?

Ha van HDMI vagy Display Port a TV-na akkor csak simán összekötöd a géppel, és azon hang is fog jönni.

2014. okt. 12. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen TV?

Milyen bemenetekkel?

Milyen kimenetek vannak a VGA-n/alaplapon?

Ha csöves TV,akkor a helyedbe elfelejteném,ha pedig valami LCD,akkor lesz rajta HDMI esetleg DVI,netán D-sub

2014. okt. 12. 17:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Egy LCD Samsung VAn rajta,PC IN,HDMI /DVI IN

A gépen meg van DVi /OUT MEg van még egy olyan mint a vga kimenet csak sokkal nagyobb.

2014. okt. 12. 17:56
 4/7 A kérdező kommentje:
HA esetleg tudtok is ajánlani valamilyen kábelt azt megköszönném. Legalább 10 m kell
2014. okt. 12. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Leírnád azért az alaplapod és a VGA-d pontos típusát?

Ezekből egyébként a DVI,de az nem visz át hangot.

2014. okt. 12. 18:11
 6/7 BM-Striker ***** válasza:
2014. okt. 12. 18:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Elsőnek

VGA:Nvidia GeForce 9500GT

CPU típusa : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2162 MHz (10.5 x 206)

2014. okt. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!