Ehhez a tablethez jó ez a tok+billentyűzet?
Ja, bocs... Igen! Én néztem be. Valóban nincs rajta, amit én linkeltem azt magyar boltból biztos nem kapod meg, de a geekbuying abszolút megbízható, én is szoktam tőlük vásárolni, kapsz egy tracking numbert, azzal nyomon követhető a csomag, 22 euróig adómentes, így plusz adó nem terheli, a posta ingyenes, amennyiben normál postával rendeled. Nálam eddig a 2. hét végén, 3. hét elején ideért mindig a csomag. (kop-kop-kop)
Szóval bátran rendelhetsz tőlük is. Geeken jelenleg sajnos bőrtok nincs ehhez a mérethez, ebay-en viszont találsz. [link]
Bőrtok esetében bluetooth-os viszont nem jellemző, így kábellel kell összekötnöd.
Ha nincs paypal-od, s nem is akarsz ilyesmivel foglalkozni, azt tudom ajánlani, hogy keress vaterán, hátha találsz, ha nem, akkor olyat keress, aki billentyűzetes tokokat dropshippingel, s dumálj le vele egy 7.85-ös tokot, olyat, amiben van rögzítőfül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!