12/17 anonim 

válasza:

Miért lenne pénzkidobás ember? 30 gigásat azért nem raktam bele, mert se a HDDnek se az SSDnek nem jó ha éppen hogy van egy leheletnyi szabad hely rajta.
13/17 anonim 

válasza:

Az a baj a 60-as SSD-vel, hogy ha leül a mezei júzer játszani, akkor szeretné, ha már a játéka is gyorsabban töltene be, ergo ráteszi az SSD-re.
Viszont egy meghízott Windows 30-40 GB, egy nagyobb AAA-s játék meg megint ennyi, és nagyon elfogyott a 60 GB.
120 alatt tehát én sem ajánlok SSD-t. Amúgy nekem jónak tűnik mindkét ajánlott konfig.
G.
14/17 anonim 

válasza:

A legnagyobb windóz amit láttam, az nálam volt 27 gigával.
És ha meg valaki SSDre akar pár játékot, akkor meg vesz egy SSD a windóznak, és majd egy kicsit kibírja még a HDDs megoldást, és majd vesz egy másik SSDt.
(Kérem szépen használjuk a fejünket mielőtt bármit is mondanánk)
15/17 anonim 

válasza:

Két SSD ár/érték arányban csapnivaló.
G.
16/17 A kérdező kommentje:
13as a mezei lúzert rán értetted? Egyébként köszönöm szépen a válaszokat!Elég könnyen meggyőztetek!
2014. okt. 11. 20:48
17/17 anonim 

válasza:

Nem lúzer, júzer. (júzer, mint user, mint felhasználó)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!