Miért nem fogadja el a gépem az új ram-ot?
Figyelt kérdés
Van egy Acer Aspire One D255E netbook-om gyárilag egy ddr3 1333mhz 1gb netbook-ram van benne ami hivatalosan ugyan ezzel a paraméterekkel 2gb-ig bővíthető.
Vettem is belle de vagy fél óránként kék halál van vagy újraindításkor se kép se hang már 4 félét ramott próbáltam de mindíg ugyan ez. A gyári rammal hibátlanul működik.
Köszönöm a segítséget.
2014. okt. 11. 14:12
1/2 anonim 

válasza:

Ügyeltél a feszéltségre (vannak olyan laptopok amelyeknek kisebb feszültségű ram kell)
2/2 A kérdező kommentje:
Természetesen igen a gyári ram 1,5-volttal működik és ilyent is vettem. Töbféle gyártótól, olyat is próbáltam amit ugyan az gyártott mint az eredetit de hiába.
2014. okt. 11. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!