Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen Tablet PC-t vegyek?

Milyen Tablet PC-t vegyek?

Figyelt kérdés
Tablet PC keresek olyat aminek legalább 1GB RAM-ja van és legye rajta Wi-fi, GPS, és ha lehet HDMI kimenet. A képernyő mérete nem számít de azért nagyobb legyen mit 5" és a keretem 40k.

2014. okt. 10. 18:36
 1/6 A kérdező kommentje:
Én ezeket néztem ki de még írjatok. Ezek közül melyik érné meg a legjobban? [link]
2014. okt. 10. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
én most vettem 30k-ért egy wayteq xTab-7x QUAD táblagépet ami nagyon pöpec csak ajánlani tudom. 1GB RAM, 4X 1,3Ghz A7es proci, GPS, WIFI, Dual-Sim,3G 64gbig bővíthető. Keress rá van róla teszt cikk is, csak jót írnak róla. Én nekem nagyon bejön, futnak rajta a jatekok, nem akad, gördülékeny egy szóval örületesen jó vásár ennyi pénzért és nem utolsó sorban 3év gari van rá:)
2014. okt. 10. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. okt. 10. 18:49
 4/6 A kérdező kommentje:
csak az a baj vele hogy nincs HDMI-je amúgy jó lenne én ezt néztem ki WayteQ xTAB-7x Quad vélemény?
2014. okt. 10. 18:56
 5/6 A kérdező kommentje:
És amúgy a tablettal lehet egy BenQ MS521P Projektorral vetíteni mert van egy ilyen projektorom.
2014. okt. 10. 18:59
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Inkább 1GB feletit keres ha árban van és többi elvárásodnak is megfelel
2014. okt. 10. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!