Ha a laptopon csak 1 db jack-fejhallgató kimenet van, az esetleg működik vonalbemenetként is?
Tehát a szokványos 3 db jack-aljzat helyett ebben csak 1 db van, és egy fejhallgató-jel van mellette, de azon gondolkodok, hogy elképzelhető egy olyan megoldás (a smart TV-k analógiájára), hogy ez az 1 csatlakozási lehetőség használható mindhárom funkcióra, és felismeri a csatlakoztatott eszközt?
Vagy esetleg állítás kérdése lenne?
(egy Acer Aspire E1-522 laptop)
Laptopon 3 db Jack kimenet??? Nekem több is van,de mikrofon mindegyiken van. ACER3,ACER E1571,MsiU100wind,FSA valamilyen...
Mindnél egy füles,egy miki.
Itt van rögtön lent ez a másik kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
köszi de sajnos tényleg így van. most fotózzam le? se mikrofon se vonalbemenet se hangszórókimenet. én is úgy gondoltam h teljesen egyértelmű a 3 db jack aljzat, ezért nem is kerestem rajta, csak megvásárlás után jöttem rá, hogy hiányoznak.
az a másik kérdés hasonló, de nem pont ez az eset.
Olyan képet láttál a neten, amin ennek a laptopnak 3 jack portja van? Mutasd már meg, kérlek...
Általában egy kimenet (sztereó, fülhallgató) és egy bemenet (monó, mikrofon) van.
De mostanában rátértek a _4-érintkezős_ jackre (combo jack). A legtöbb újabb telefonnál is ilyen van...
Két megoldás van erre: (esetleg 3)
- veszel egy jack elosztót (4-érintkezőst oszt két 3-érintkezősre)
- veszel egy USB-s hangkártyát (ebből vannak komolyabbak drágán, amik akár több csatornát is kezelnek szerintem)
(- veszel olyan headsetet, aminek 4-érintkezős a csatlakozója)
Én ezt csináltam:
- vettem egy olcsóbb, gagyi (hama) 4-érintkezős csatlakozóval szeret headsetet, DE NEM MŰKÖDÖTT A MIKROFONJA (mindig a beépítettet használta)
- nem találtam elosztót, ezért USB-s hangkártyát vettem (működik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!