Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel i3 4150 prociba integrál...

Intel i3 4150 prociba integrált videokártya mennyire viszi a játékokat?

Figyelt kérdés
Most konkrétan a League of Legends a kérdés inkább, hogy milyen minőségben, felbontásban hány FPS-sel viszi.

2014. okt. 8. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem i3 3 gen van 1600 mhz dual channel rammal.

Full hd ban 35 fps

2014. okt. 8. 20:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez a negyedik gen 8GB 1866 MHz Dual channel RAM-mal FullHD-ban mennyivel vinné? Még nincs meg a gép, csak érdeklődöm, egy alap gépet szeretnék először venni első körben integrált karit használva, aztán majd veszek bele dedikáltat, ha lesz rá.
2014. okt. 8. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
BF3-at is viszi.
2014. okt. 8. 20:58
 4/10 A kérdező kommentje:
HQ-m akkor lehet ezzel a GPU-val is? 60 FPS körül legyen a játék, annyi a lényeg.
2014. okt. 8. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Játékhoz nem igazán érdemes integráltban gondolkodni. Ha mégis feltétlenül arra van szükséged, akkor vagy válaszd valamelyik i3 43xx modellt, az megkapja a teljes értékű HD Graphics 4600-at, de inkább egy A10-5800K-t.

Hűha... nem is emlékszem, mikor ajánlottam utoljára AMD-t :D

De mindenképp jobban járnál egy Pentiummal és akár valami alsó kategóriás videokártyával. Például egy R7 250 GDDR5-össel.

2014. okt. 8. 21:16
 6/10 A kérdező kommentje:
AMD felejtős, ugyanis később i5-öt tervezek, csak most egy 150-es keretbe belenyomorítottam mindent :) aztán nagy levegő, és GTX970 :D vagy 960, ha megéri majd. No mindegy, majd kipróbáljuk :D én bízom egyelőre az integráltban.
2014. okt. 8. 21:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Rendben, én akkor is inkább a Pentium+olcsó kártyát javaslom játékra. Az integráltak egyszerűen gyengék. Persze ha rövidesen fejlesztesz, el lehet azzal is vegetálni. Viszont ha a mostani gépedhez képest az i3 integrálttal nem nagy előrelépés, vagy egyenesen visszalépés, szerintem inkább spórolj tovább és vedd meg az i3-at a kiszemelt videokártyával, és később csak a procit kell alátenni, vagy akár az egészet egyben.
2014. okt. 9. 09:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Mostani gépem nincs, ez nulláról lesz felépítve. Vannak itthon gépek, de azokra sokan vagyunk, ezért szeretnék sajátot. Akkor milyen Pentiumot, és hozzá milyen videokártyát ajánlotok? Ki kéne hozni harmincból, max negyvenből. Első sorban jelen állapotában csak a LoL-ra fog kelleni, addig le tudok mondani a komolyabb játékokról, amíg össze nem jön egy tisztességes videokártyára. Amúgy előbb a kártyát, vagy a procit fejlesszem?
2014. okt. 9. 16:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Elmegyek akár negyvenig is igazából proci ügyben, ha muszáj, de nem látok ilyen occóé' játékra alkalmas vidikártyát :D
2014. okt. 9. 17:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Gépigény.hu azt mondja, hogy elég lenne... akkor hogy is van ez?
2014. okt. 9. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!