Új videókártya vagy komplett csere?
Sziasztok!
Jelenlegi konfig:
Pentium Dual Core E2220 2,4 Ghz
2 GB DDR2 800 Mhz RAM
Integrált a videókártya(Aida szerint Nvidia Geforce 7050)
Jelenleg sikerült összeszereznem 48 ezer forintot. Előre leszögezném,JÁTÉKRA kellene a gép.
Szerintetek vegyek egy videókártyát,vagy inkább vegyek egy Pentium G3420-ast 4 GB rammal? Akkor ugyanúgy integrált videókártya maradna,de a proci és a ram megnőne. Melyik érné meg jobban szerintetek?
Köszi a választ előre is!
Én gép csere mellett szavazok. Pentium G3420 erősebb még a 775-ös QuadCoreoknál is. DDR3 ram értelem szerűen javít a teljesítményen.
IGP-n játszani nehézkes lesz, bár lehet, de nem ajánlott. Később minimum egy R7 250X-szet szerezzél be, de egy R7 265 / R9 270X jobb lenne. Ha Nvidiás vagy, akkor GTX750(TI), GTX760 (63.000Ftért max! , többet nem nagyon adnék (én) érte).
Kihagytam úgy látszik,hogy az alaplap+proci+RAM lenne akkor :D Amúgy a RAM se stimmelne bele a mostaniba :D
Értem. Csak ritkán jutok nagy összeghez most is valami csoda folytán sikerült. Ezért érdekelt,hogy gépcsere vagy elég egy videókártya. De a gépcserére szavaztok! További ötletet is meghallgatok! :)
Utolsó: Csontra ugyanazt szeretném majd összehozni valamikorra :D 750 ti és egy G3420as :D
Köszi,akkor megveszem most a videókártyát és eljátszogatok úgy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!