Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor overlock?

Processzor overlock?

Figyelt kérdés

Van egy eléggé régi gépem amit most leváltottam egy felső kategóriás gamer pc-re és a régin szeretnék tesztelni.

Nem szeretném nagyon húzni esetleg annyira hogyha "túléli" ne legyen cpu limit amit ügye ezzel ki küszöbölnék és megmaradhatna ez is. Költeni már nem szeretnék rá,de ha mégis behalna akkor sem fájdulna meg a szívem.

Alaplap: Gigabyte 945gcm-s2l

Ram: 2GB Kingston 800mhz

CPU: E6300 2 mag 1,86Ghz

VGA: 6770 HD SAPPHIRE 1 GB.

CPU Hűtő. Nem emlékszem már rá,de így sem melegszik 50fok fölé játék közben sem.

Na most a kérdésem hogy hogyan? Próbálkoztam Biosban, de egyszerűen nem engedte felhúztam 2.3Ghz-ig. Elmentettem újraindult és amikor bekapcsolt automatikusan visszarakta alapra. Olvastam hogy van rá program,de nem találtam egyet sem. Tippeket ötleteket kérnék szépen esetleg valami "leírást" hátha én rontottam el valamit.

2014. okt. 7. 17:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Lemaradt: Win7 64 bit.
2014. okt. 7. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Ugye nem gyári procihűtő?

Apránként emeld, ameddig bírja. Ha sikerülne 2,3-ig, az nagyon jó lenne, mert akkor egyáltalán nem lenne cpu limit.

2014. okt. 7. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem :D majdnem 7 ezer ft volt Cooler master,de már nem emlékszem hogy pontosan mi. Előtte volt rajta a gyári. Azért kérdeztem mert egyáltalán nem engedi. egy ici picit sem. rányomom oké kilépek bios újraindul rendesen amikor bekapcsol már alapon van újra.
2014. okt. 7. 17:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Össze jött. :)
2014. okt. 7. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!