Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul a gép?

Nem indul a gép?

Figyelt kérdés

A lehető legnagyobb problémám lenne, nem indul el a gépem.

Máskor is szenvedett már kicsit induláskor, a probléma most is ez lenne azzal a kivétellel, hogy most abszolút nem akar jól viselkedni.

A ventillátorok felpörögnek, pittyen a gép egyet, minden jel arra utal, hogy rendben vannak a dolgok, azonban a monitor nem kapcsol be, valamint a billentyűzeten sem villannak a ledek egyet.

Áthoztam ide a régi gépet, azt átvittem másik szobába, ha már ott voltam, gondoltam, megpróbálkozom megint a dolgokkal, bedugtam a monitort és a tápkábelt, indítás, és bejött, hogy a windows folytatása (hibernálás után indítottam volna ismét el). Töltött kettőt, monitorkép elment, próbáltam újraindítani, de már nem jött vissza.

Mi a teendő ilyenkor? Igazgattam a kábeleket, hátha, ki-be kapcsolgattam, a ventillátorok ugyanúgy pörögnek, de semmi más nem történik...

2014. okt. 6. 22:33
 1/1 A kérdező kommentje:

A gép:

AMD FX 6100 proci

Asrock 970 Extreme3 alaplap

Chieftec 500W GPS-500A8 táp

Kingmax 2x4 GB 1333 MHz DDR3

Sapphire 7870 2GB DDR5

2014. okt. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!