Hogyan tudom lenullázni a notebookomat úgy hogy gariba visszavegyék?
Van egy Dell gépem amit kb fél éve vettem de nagyon nem vagyok vele megelégedve, és szeretnék valami jobbat, vagy egy teljes levásárlás, vagy pénzvisszafizetés után.
Hallottam 1-2 módszert amivel le lehet téglázni a lapost úgy hogy visszaveszik, de már javítani nem lehet ( pl 14voltot kötni az usb portba). Valaki tud még hasonlót, ami beton biztos, mert -160.000 forintal gép nélkül nem szívesen találnám magam, viszont ez a gép meg nagyon kevés ahhoz amire nekem kéne :/
Én inkább nem kísérleteznék ilyennel.
Tedd fel vaterára, laptopot viszonylag kevés veszteséggel tovább tudsz passzolni, főleg, ha még gari is van rá.
ez nem valami beton biztos, de most ez jutott eszembe: hőlégfúvós megoldás. megfújsz egy lapszerelt elemet, valami puha végű piszkafával kimozdítod a helyéről. a bekapcsoláskor még másodlagos károk is keletkezhetnek, tehát tuti kukás lesz az alaplap. innentől viszont már csak a szerencséden múlik, hogy anyaghibának vagy rongálásnak találják.
meg aztán mi van, ha kapsz egy ugyanolyat cserébe vagy csak kicserélik a lapot? próbálkozol addig, míg meg nem unják és el nem küldenek a csába? esetleg azt mondják, hogy jó, fél éve 160 volt, most 90-ért hozzád vágják bármelyik utcasarkon, mi is csak annyit adunk. annál többet adnak érte a vaterán. sose fogsz belőle kihozni egy 200 ezres gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!