Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az oka hogy egy 17-es...

Mi az oka hogy egy 17-es laptopon nagyon rosszul gépelek, a pokolba kívánom az egészet?

Figyelt kérdés

Tehát: 14-es laptopomat cseréltem egy 17-es erőműre (core i7, 16 GB RAM, SSD, hibrid VGA, full HD panel stb)

Akármilyen tesztet olvasok a gépről, mind áradozik róla. És tényleg hardveresen jó is.

A billentyűzet: szigetes, full desktop size, külön numerikus résszel. A 17-es gépen van hely.

Az eredmény: GYŰLÖLÖM!

Azon gondolkodom, eladom az egészet a francba. Egy rohadt büdös szót se tudok leírni hibátlanul, folyton melléütök, össze vissza kapkodok. Keresem a betűket noha qwerty ez is.

A másik gépen 10 ujjal hibátlanul gépelek.

És épp a másik gép az amelyiknek szűkre szabott laptop bill-je van, tehát az a kényelmetlenebb. Elvileg. A helyzet pedig a nagy gép full ergonomikus tasztatúrája egy katasztrófa. Szégyenszemre külső bill-t csatoltam hozzá. Nonszensz.

De mi lehet a gond?

2014. okt. 6. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

> De mi lehet a gond?

Ez:

> össze vissza kapkodok

2014. okt. 6. 13:19
 2/11 Tengor ***** válasza:

A szigetes kialakítás kicsit más, mint amit eddig megszoktál, relatíve kevesebb helyen is használják, mint a hagyományos gombokat.

Meg kell szokni. Ha nem megy, akkor szerezz be egy külső bill-t!

2014. okt. 6. 13:42
 3/11 BM-Striker ***** válasza:

Menni ideje van mag a gép?

Mi volt az az előző 14 colos, és mi az úja gép típusa.

Mert ha pl ha egy üzleti modell volt a régi ,akkor egyszerűen el voltál kényeztetve egy jó billentyűzettel.

A mostani notebook billentyűzetek általában sokkal rosszabbak mint régebbiek.

Vagy veszel egy külön billentyűzetet, a géphez ami kényelmes, vagy hozzászoksz az újhoz.

2014. okt. 6. 13:50
 4/11 A kérdező kommentje:

Mitől lesz egy bill kényelmes? Több mindentől de főleg attól h nincs összenyomorítva hanem tágas, van hely a gomboknak. Szép lazán tarthatom a kezem nem kell bűvészkedni h két gomb olyan közel van egymáshoz stb.

És épp ezért nem értem mi lehet a gond a mostanival.

a géphez ami kényelmes

2014. okt. 6. 13:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Én 3 billentyűzetet használok felváltva, először mindegyik furcsa volt és egyáltalán nem tudtam gépelni rajtuk, de egy idő után megszoktam őket. Most bármelyik elé ülök le, kényelmesen megy a gépelés, automatikusan átáll a kezem.
2014. okt. 6. 14:00
 6/11 A kérdező kommentje:
egy hete van meg, de alig használom mióta ott a külső usb-s. csak ház hogy néz ki egy dögnagy laptop és még egy külön bill hozzá.
2014. okt. 6. 14:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem a laptopra hangszóró, 24"-es monitor, billentyűzet, egér van kötve. Hogy nézne ki? Most a praktikusság vagy a szépség áll előrébb a prioritáslistádon? Ha a szépség, akkor használd billentyűzet nélkül és javítgasd az elgépeléseket, mert az úgy szép.
2014. okt. 6. 14:09
 8/11 A kérdező kommentje:

nonszensz. akkor már egy asztali gép inkább.

negyed annyiból kijönne azonos konfig.

nem azért fizettem egy csomó pénzt hogy karácsonyfa legyen az asztalon.

ezer vezeték szirszar-kinek kell ez? nekem nem.

Nekem a laptopra hangszóró, 24"-es monitor, billentyűzet, egér van kötve

2014. okt. 6. 14:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem használok teljesítményigényes alkalmazásokat, viszont szeretem kényelmesen használni a gépet és olykor a hónom alá csapni és vinni, ahova kell. Mi nonszensz van ezen?

A laptop hangszórójáról nem is beszélve...

2014. okt. 6. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Fontos az is, hogy milyen gépről van szó. Egy konzumer vacakon én is rosszul gépelek, az Elitebookon meg simán megy minden.
2014. okt. 7. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!