Mondanátok olyan alaplapot ami AM3 foglalatú, és 2db PCI-e is van rajta?
Figyelt kérdés
Ha ddr2 akkor mégjobb.
(láttam régebben de már nem. :( )
2014. okt. 5. 23:31
1/9 BM-Striker válasza:
DDR2-asből max AM2+ -osak vannak.
AM3+ nem jó?
(Ha Athlon II-d vagy Phemom II-d van, akkor az is jó lenne)
2/9 anonim válasza:
AM3-ból DDR2-es nincs csak DDR-as de ha a processzorod AM3-as akkor jó hozzá az AM3-as és a AM3+-os alaplap is és az se mindegy hogy minek kell a 2 PCI-E slot ha CF akarsz akkor elég a ASRock 970 Extreme3 Alaplap de ha SLI-t akkor kell a ASRock 970 Extreme4 Alaplap.
3/9 P.O.C. válasza:
Attól függ milyen PCI-E -et akarsz, ha az x16 mellett jó az x1 -es is, akkor ott az Asrock 960GC-GS FX.
Ha meg CF -eset akarsz, olyan valószínűleg csak használt állapotba lesz.
Pl.: [link]
4/9 A kérdező kommentje:
Van ddr2 és am3 alaplap :D
most is egy phenom II hasít a ddr2 ramjaimnál :D
2VGA használatára keresek alaplapot, mert ingyen haverom odaadja az övét ami olyan mint az enyém
2014. okt. 6. 06:47
5/9 anonim válasza:
Az is fontos hogy milyen kártya mert nem mindegy hogy AMD-s vagy Nvidiás és hogy támogatja-e a SLI-t / CrossFire-t.
6/9 anonim válasza:
Van AM+ -os lap ami DDR2/DDR3 de külön olyan nincs ami csak DDR3-es de azok a lapok között nincs olyan ami jó lenne a 2 kártya kezelésére ha leírod a VGA tipusát akkor írok egy pár lapot.
8/9 A kérdező kommentje:
Nvidia Geforce GTX 550Ti
AMD Phenom II 945
azért ddr2-t néztem volna mert abból már van 8GB ramom
2014. okt. 6. 16:56
9/9 anonim válasza:
DDR2-es lapot már nem nagyon lehet kapni és szerintem olyat nem is lehetet kapni ami támogatja a SLI-t és AM3-as vagy AM3+ -os. Add el a 8GB-ramot és vegyél legalább 4GB-ot az árából és egy ASRock 970 Extreme4 Alaplap az támogatja a SLI-t és AM3+ -os ami jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!