Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Akai WLM-5330 vezeték...

Az Akai WLM-5330 vezeték nélküli egéren mire való ez a gomb?

Figyelt kérdés
[link]

2014. okt. 5. 23:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy ezt hiába nyomkodom semmit nem csinál, kivéve 1x, de az is lehet hogy attól függetlenül is működött volna a megnyomás pillanata után azaz lehet csak véletlen egybeesés mivel nem sikerült megismételni.

A kikapcsológomb az alul van "off on" felirattal.

2014. okt. 8. 13:11
 12/22 P.O.C. ***** válasza:

A neten mint mondtam semmit nem lehet erről találni, annyira noname termék. Szerintem nem sok közel lehet, a 90' -es években aktív AKAI céghez, ami TV -ket meg híradástechnikai eszközöket gyártott.

Ha még megvan a doboza, abba biztos van valami kis papír, vagy max a dobozra ráírva valami angol nyelven.

Ha ezt leírod ide nekünk, talán nem csak találgatni tudunk.

2014. okt. 8. 13:18
 13/22 A kérdező kommentje:

"Ha még megvan a doboza, abba biztos van valami kis papír"

Értékelem a segítséget, de pár napig nem vagyok otthon a "doboza" már amennyire lehet doboznak hívni otthon van.

Ilyen átlátszó műanyagba volt rakva melyben ahol volt az egér az egér alakú. Mögötte meg egy téglalap alakú kartonpapír volt melyre rá van nyomtatva magyarul hogy mik a tartozékok és hogy mi nem (az elem nem), de el van írva AAA elem helyett 2xAA elem van írva.

Neten én is kerestem.

E szerint : [link] itt a termék [link] honlapja, de nincs is ilyen website.

2014. okt. 8. 13:48
 14/22 P.O.C. ***** válasza:

Annyira "csúcsminőség", hogy az Ipon már nem is rendelt belőle.

"A termék 2014.10.02. óta nem elérhető, kattints a gombra, ha kérsz értesítést a termék érkezéséről!"

Ezért éri meg jobban 1-2 ezer forinttal drágábban ismert és elismert márkákból választani. És akkor nem fogod szembe találni magad ennyi kérdőjellel.

2014. okt. 8. 14:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Ennek az egérnek lehetne a neve Akai WLM-5330 3 gombos + rejtélyes gomb
2014. okt. 8. 15:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Bizony, ez egy noname ize. Probalkozhatsz olyan alkalmazasokban, amelyekben mindenfele funkciot lehet gyorsbillentyukhoz rendelni, pl. barmelyik jatekban megprobalhatsz hozzarendelni valamit...
2014. okt. 8. 17:57
 17/22 A kérdező kommentje:

Egy eladónak megmutattam azt mondta, hogy az érzékenységet lehet vele állítani.

Most meg rákerestem dpi kulcsszóval:

[link]

Itt ezt írják: "Változtatható optikai felbontás (500/1000 dpi)"

Igazából semmi különbséget nem veszek észre.

2014. okt. 8. 18:53
 18/22 A kérdező kommentje:

"Mikor USB vevőegység"

Gondolom mikro USB vevőegység akar lenni. De miért mikro amikor normál USB-be kell dugni?

2014. okt. 8. 19:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Érzékenység pontosításra akkor még is jól tippeltem mert az egyik ismimnek oldalt van egy hasonló gomb igaz ott ledek jelzik
2014. okt. 8. 20:52
 20/22 anonim ***** válasza:

"Egy eladónak megmutattam azt mondta, hogy az érzékenységet lehet vele állítani. "

Ez hulyeseg, millioegy funkcioja lehet, legvaloszinubb, hogy egy programozhato gomb.

Az erzekenyseg allitasra altalaban valamelyik oldalara rakjak a gobot, ez FPS jatekoknal jo. Probald nyomva tartani es ugy mozgasd az egeret, ha tenyleg erzekenyseget allit, akkor valtozna az egerkurzor sebessege.

2014. okt. 8. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!