Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógép füsttel működik....

A számítógép füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Ez most csak vicc vagy ez tényleg igaz? Most akarok venni egy használt alaplapot, de így nem merek már! Őszinte válaszokat várok nem viccelődést!

Figyelt kérdés

Ez van ráírva az alaplapra.

5000 óra hasznos élettartam 105°C hőmérsékleten, 500.000 óra 65°C hőmérsékleten

Ha letelik az óra akkor kuka?

2014. okt. 5. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Annyiban nem vicc, hogy ha kijött belőle a füst akkor ne vedd meg:)
2014. okt. 5. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem van 2 6 éves 2 gigás DDR3-mas Kingmax 1600 Mhz-s memóriám és 6 év multán is napi 4-5 óra használat mellett 100% tökéletesen működik :D 6 Év az már bezony nagypapa kor a PC alkatrészeknél. És egyenlőre nem füstöl csak a tápomba pukkant el egy kondi a multkor xDD (6 éves tápokkal vigyázz mert pukkannak és szikráznak :S )
2014. okt. 5. 21:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért alaplapnál a kondikra figyelj oda, sokat elárul az állapotuk!

G.

2014. okt. 5. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ha letelik az óra akkor kuka?"

Nem kuka, csak tudni kell, hogy ahogy öregszik, egyre kevésbé lesz megbízható. Lehet, hogy még 20 évig fog működni, de lehet, hogy 1 hét után vége.

Egy emberre is lehet mondani, hogy 65 év a várható élettartama, de ez nem azt jelenti, hogy akkor vége is. Élhet még 20 évig is, de kölcsönt már nehezebben fog kapni a banktól. :)

2014. okt. 5. 21:25
 15/15 puritan ***** válasza:

Én voltam aki elsütötte ezt a füsttel működik tréfát. Elkövettem azt a hibát, hogy nem tettem oda a végére egy kis mosolygót :-) ami egyértelműsíti hogy ez tényleg vicc.

Meg sem fordult a fejemben hogy ezt bárki komolyan gondolja.

De ha már az alaplapok élettartamáról van szó, elmondom, hogy a munkahelyemen van néhány felügyeleti rendszert futtató gép, (napi 24 órában működnek) amelyekre 1999-ben ragasztottak egy fekete matricát az informatikusok, hogy ez egy elavult vacak, nem biztos, hogy az ezredfordulós dátum mizériát túléli. Nos még mindig működnek. Nem számolom ki hány üzemóra.

Az viszont bizonyos, hogy a megfelelő hűtés meghosszabbítja (nem csak) az alaplapok élettartamát.

2015. jan. 18. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!