Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ez a moduláris tápegység?

Milyen ez a moduláris tápegység?

Figyelt kérdés

Moduláris tápot keresek 20-22k alatt.Moduláris tápegységre azért van szükségem mert a Thermaltake COMMANDER MS-I házba nem sok hely van a kábeleknek.Lehetőleg 700W-os legyen mert majd GTX 970-et akarok SLI-be rakni és hogy a i5 4690K tuningolni lehessen.Én ezeket találtam eddig de nemtudom melyik legyen?

[link]

[link]

2014. okt. 5. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:

"Moduláris tápegységre azért van szükségem mert a Thermaltake COMMANDER MS-I házba nem sok hely van a kábeleknek."

Ez nem erv, rengeteg hely van abban a hazban.

2014. okt. 5. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
A thermaltake-ről rosszakat olvastam, pedig én is azt néztem ki elsőre. Utána került a látókörömbe a sharkoon wpm v2.0, ez utóbbit vettem meg. Csendes, jól működik, eddig semmi baj nem volt vele.
2014. okt. 5. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:

970 SLI-re telik, de egy normális házra nem? :D De komolyan, akkor adjuk meg a módját. Egy normális Corsair házat megérdemelne az a gép, ahhoz még moduláris táp sem kéne.

Szerintem amúgy sokkal jobban járnál 1db 980-nal, kevesebbet fogyaszt, nincs kompatibilitási probléma. Aztán 3 év múlva, ha nem lesz elég, akkor veszel még egyet, ha annyira SLI-t akarsz.

2014. okt. 5. 14:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Most még nem akarok SLI-t majd később de akkor milyen házat vegyek?
2014. okt. 5. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Mennyit szánsz rá?

[link] Ez szerintem nagyon jó választás, elfér benn az SLI is, csak szűkösen.(több színben is van)

[link] Aztán ez van még, ebben már bőven elfér minden(nekem is ilyen van), még egy vízhűtés is belefér, akár felülre, akár hátulra. Ha túl drága, akkor kérdezz meg mást is, én csak a Corsairekhez konyítok, szerintem nagyon megbízható márka.

2014. okt. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!