Milyen headsetet vegyek max 35k-ért?
Figyelt kérdés
Lényeg hogy legyen benne térhangzás és jó legyen zenehalgatásra is. Razer fülesekkel kíméljetek pls.
Tiamat 2.2-m volt és tönkre ment a garanciába meg nem cserélik mert anno szét jött a mikrofon.
2014. okt. 5. 13:06
2/12 anonim válasza:
Pedig már majdnem leírtam a Tiamat 2.2-t(jelenleg is egynek boldog tulaja vagyok).
[link] Tudom ajánlani ezt, rengeteg jót hallottam róla, meg is kockáztatom, hogy jobban szól a Siberiánál.
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem a hyperx nem tetszik. :/ Asus vulcan PRo ra gondoltam .
2014. okt. 5. 14:54
4/12 anonim válasza:
A HyperX élőben sokkal jobban néz ki, és szerintem a hangzás a fontos, nem a kinézet. Az Asusokkal csak a gond van, ők maradjanak meg hardvergyártónak. Sok Asus alapból zúg, nem jó a mikrofonjuk, és összeszerelési minőségben sem a legjobbak.
5/12 A kérdező kommentje:
Háát igaz hogy a hangzás a lényeg de 1 év garancia nem valami sok az asusra meg 3 van. Még ha 2 év lenne akkor lehet hogy a hyperx-et venném
2014. okt. 5. 18:03
6/12 anonim válasza:
Akkor nézd meg a Siberiát, de Asust szerintem semmiképpen se vegyél.
7/12 anonim válasza:
Nem "semmiképpen", de a HyperX és a Steelseries jobb minőségű.
A Tiamat amúgy honnan van? A mikrofonnak mi köze van a hangszórókhoz? Ha az ment tönkre, akkor mindenképpen cserélniük kell.
8/12 A kérdező kommentje:
Tiamat honnan van kérdésre: Ipon
Mikrofonnak mi köze a hagszóróhoz ?: Nem tudom
2014. okt. 6. 14:39
9/12 A kérdező kommentje:
Siberia V2 ből az USB-set vagy a simát ajánlanátok jobban ? (Tervbe van egy Asus xonar DGX hangkártya is )
2014. okt. 6. 15:27
10/12 anonim válasza:
Ha lesz hangkártya, akkor mindenképpen sima(az USB-seken néha alap zúgás van, a digitális csatlakozás átka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!