Kell e egyező márkájú videókártya az alaplappal?
Figyelt kérdés
Van egy MSI H97 GUARD PRO alaplapom benne egy i5 4460-al. A kérdésem az lenne hogy a videókártyámnak is MSI- nek kell e lennie. Nem vagyok teljesen tisztában vele hogy MSI GTX760 vagy ASUS ugyanebben miben különböznek. Gondolom javasolt az alaplappal megegyező gyártmányút venni bele.2014. okt. 4. 21:54
2/8 anonim válasza:
nem.
ASRock márkájú videókártyáról meg nem tudok :D
3/8 anonim válasza:
Nem. MSI GTX760 és ASUS pedig a hűtésében különbözik.
5/8 anonim válasza:
Jelenleg 2 videókártya gyártó céget tartunk (hogyismondjam) számon.
Az egyik az ATI, (nem véletlenül írtam az első helyre:))
a másik az Nvidia.
Vannak még egyéb gyártók is, de azoknak nem sok piaci részesedésük van Magyarországon.
Ezen szerény választék miatt teljesen mindegy, hogy milyen videókártyát veszel, tökéletesen fog működni akármelyik alaplapban. (Természetesen, ha kompatibilis a foglalata)
6/8 anonim válasza:
#5 Mert nem létezik? :D
AMD van, ATI NINCS!
Kérdező: Azért van más-más márkájú kártya, mert a gyártók ebből is profitálnak.
7/8 anonim válasza:
Az AMD már jó régen (2006-ban) fölvásárolta az Ati-t. Nekem még van itthon régi Ati Radeon kártyám, szóval ebből a szempontból még létezik az Ati :)
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 5. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!