KIM666 kérdése:
Összeraktam az új gépemet, elindul, viszont nincs kép, és gépház 2 világítós ventillje sem megy. Konfig:asus h97-plus, i5 4690, Sapphire r9 280, Fsp 550W táp,2x4gb 1600Hz Kingston?
Figyelt kérdés
A ház Zalman Z9 plus,remélem nem kontabilitási hiba.2014. okt. 4. 12:18
1/6 P.O.C. válasza:
Talán rosszul raktad össze. Készíthetnél a belsejéről jó néhány éles képet, hátha felfigyel valamire az itteni társaság.
2/6 anonim válasza:
Milyen csatlakozóval csatlakoztattad a monitort ha VGA kábelel akkor ha nem a VGA-ba dugtad akkor az is okozhat ilyent nem az alaplap VGA csatijába dugd a monitort. És ha ezt jól csináltad akkor ellenőrizd a tápkábeleket mindent jó helyre dugtál-e be vagy az is előfordulhat hogy a BIOS-t kell frissiteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam vga monitorral,vga tv-vel,Hdmi tv-vel.Az alaplapnak keveslem azt az 1 P1-el jelzett csatit a táptól.A videokártyába bedugtam + 1 tápkábelt (2sorban 3+1)Sajnos a nevét nem tudom.
2014. okt. 4. 13:00
4/6 anonim válasza:
Csinálj egy képet a gép belsejéből.
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
2014. okt. 4. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!