Mennyire éri meg az amd fx 6300?!
Figyelt kérdés
Mindenképpen kell rá + hűtő ? Mert nem tudok dönteni amd és intel mellett ! Tudo m,hogy az i5 erősebb lenne de drágább is és nem szeretnék annyival többet fizetni. Konzolmellé lenne szóval inkább csak a pc exkluzív címekre kellene !2014. okt. 3. 22:24
1/9 anonim 

válasza:

Nekem gyári hűtő van rajta, 32-33 fokon megy, sokan panaszkodnak, hogy hangos a gyári hűtés, akkor én lehet jól jártam, mert hallani se hallani, hogy zúg :) viszont ha tuningolni akarod akkor kell rá egy jobbfajta hűtés :)
2/9 anonim 

válasza:

az amd legjobb procija szerintem ár/érték arányban ! és csak akkor kell rá + hűtő ha húzni is akarod de nem elsődleges ! :D de azt vedd alapul hogy minimum 16 500 Ft egy alaplap hozzá ( tudom az i5-höz meg 20 de érted ) :D
4/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretném húzni , nem is értek hozzá meg nem is akaro macerálni ! Köszönöm a válaszokat . Van aki 10e lappal használja... szóval fölösleges 20 fölös lapot venni !
Amiket kinéztem :
Asrock 970 PRO3 alaplap
Asus M5A78L-M/USB3
2014. okt. 3. 22:50
5/9 anonim 

válasza:

az asrock tökéletes lesz ( még húzni is tudnád rajta nem 9 Ghz-ig persze de tudnád ) szóval az asrock jó lesz !
6/9 anonim 

válasza:

Azokkal a lapokkal nem sok értelme van az FX6300-nak.
7/9 anonim 

válasza:

Azok az alaplapok az első generációs fx-ekhez valók mint a 6100, nem a 6300 és társai alá.
8/9 anonim 

válasza:

''Fölösleges 20 ezerért lapot venni''
Te csak azt hiszed.
Nem azért ajánljuk a drága lapokat, mert drágák, hanem mert FX alá sajnos meg kell fizetni az alaplapot.
Ez a nagy fogyasztása miatt van. Egy olcsó, rossz tápellátású alaplap nem fogja normálisan kiszolgálni a processzort. Rengeteg gond volt már ezekkel, itt gyk-n is utánanézhetsz.
9/9 A kérdező kommentje:
Ok bro !
2014. okt. 4. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!