Mit kell csinálnom akkor, ha a gépem kb az összes USB által csatlakoztatott eszközre azt írja ki, hogy: Ez az eszköz gyorsabb működésre is képes?
Figyelt kérdés
Az fantasztikus, hogy képes rá, de akkor mért nem működik gyorsabban, minek irkálja folyton ezt ki. Másik kábel kell neki? Vagy egy másik alaplap, aminek az USB portjai elbírják a szupergyors mobilomat meg a nyomtatót pl? :D2010. jan. 22. 00:55
1/6 anonim válasza:
Kétféle usb van, a lassu/1.1/ és a gyors/2.0/.Ha a géped már gyors usb-s /valószínüleg az/akkor jelez ha lassú usbs kütyü is rá van dugva.Nálunk ezt egyszer egy kínai usb elosztó /hub/ okozta.
2/6 anonim válasza:
Az alaplap driverei között van usb-hez is valami.Ha az nincs feltéve,usb1-ként működik ugyan,de így sokkal lassabb.Sok eszköznél ez nem is zavaró,de egy külső meghajtónál például már feltűnik,hogy nagyon lassan lehet rá másolni.
3/6 A kérdező kommentje:
nohát, nekemis valami fura usb elosztóm van. Akkor elvileg, ha nem az elosztón keresztül kapná a gép az adatokat, hanem csakúgy rögtön, elsőkézből a kütyü és a gép között folyna a kommunikáció, akkor nemlenne ilyen bu.ilassú?
2010. jan. 22. 11:49
4/6 A kérdező kommentje:
a 2.-nak pedig: nincs az alaplapomhoz cd, mer csereérett volt az alaplap, vettem egy használtat, de nem adtak hozzá cd-t, mondván h az xp mindent felismer. Amit meg nem, ahhoz ott a cd. eszközkezelőbe nincs kérdőjelem, az tény. De akkor szerinted érdemes lenne leszednem netről egy alaplapdrájvert? Vagy van esetleg usb drájver?:D
2010. jan. 22. 11:51
5/6 anonim válasza:
Nekem pontosan így viselkedett,mert csak azt raktam fel először amiről tudtam,hogy mi.Mikor kiírta ezt a szöveget,előkotortam a lemezt és feltettem az usb drivert és utána nem írta ki.Sebességet őszintén szólva nem méregettem,de gondolom gyorsabb lett.
Ha nincs meg a lemez,akkor az alaplap gyártójának a honlapján megtalálod./drivers,support,ilyesféle menüpont alatt/
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor ezzel megpróbálkozom. Köszi.
2010. jan. 22. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!