Milyen időközönként ajánlatos gépet újratelepíteni? Pl. Mi van ha vki 3 évig nem telepíti újra?
akkor már én is inkább az újratelepítést választanám mint a 21:09 által leírtakat
rccc
Heti rendszerességgel szerintem felesleges.
Elég havonta, de én sokkal inkább félévente ha csinálok ilyeneket, hogy vírusirtás, meg amiket írtál.
Telepítés meg 1-2 évenként.
Nekem 3 évig volt fent az xp, utána újrahúztam, nem volt vele baj, csak úgy gondoltam megérdemli:) Ez volt 1 éve.
Amit csinálok: rendszeresen frissített vírus és spyware progi, kb havonta 1x eszembe jut és futtatok velük egy keresést.
Kb 2-3 havonta ráeresztek egy ccleanert.
Ésszel netezek. (tapasztalataim szerint itt szúrják el a legtöbben)
Nem nincs tele nyakig a gépem, csak olyat szedek le ami kell, folyamatosan kiírom, amiről úgy érzem hogy meg akarom tartani.
Csak azt telepítem amire szükségem van, és csak addig van a gépen amíg használom, utána uninstal, maradék törlése, registryből kipucolása. (a 154 programos válaszolón majdnem dobtam egy hátast, fogadjunk, hogy legalább a 2/3-át évente 1x, vagy ritkábban használja.)
Ja még valami: nem használok gányolt windows-t, az csak sietteti önnön újratelepítését.
Hehehehehehe
Nekem 6 éve van fenn a windózxp:P:D
(és rohattul lassu:D most rakom mindjárt ujra:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!