Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen időközönként ajánlatos...

Milyen időközönként ajánlatos gépet újratelepíteni? Pl. Mi van ha vki 3 évig nem telepíti újra?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 20:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
huha...inkább újratelepítem...)
2010. jan. 21. 21:40
 12/16 anonim ***** válasza:

akkor már én is inkább az újratelepítést választanám mint a 21:09 által leírtakat

rccc

2010. jan. 22. 04:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Heti rendszerességgel szerintem felesleges.

Elég havonta, de én sokkal inkább félévente ha csinálok ilyeneket, hogy vírusirtás, meg amiket írtál.

Telepítés meg 1-2 évenként.

2010. jan. 22. 15:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Én havaonta egyszer ha épp eszembe jut, nyomok rá egy windows-os lemezetöredezettségmentesítőt. Szépen el van minden rendezve, nem telepítek őrült módjára minden szart fel a gépemre. Ennyi. 5 éve megy a Windows XP.
2010. jan. 22. 17:27
 15/16 Hintalow ***** válasza:

Nekem 3 évig volt fent az xp, utána újrahúztam, nem volt vele baj, csak úgy gondoltam megérdemli:) Ez volt 1 éve.

Amit csinálok: rendszeresen frissített vírus és spyware progi, kb havonta 1x eszembe jut és futtatok velük egy keresést.

Kb 2-3 havonta ráeresztek egy ccleanert.

Ésszel netezek. (tapasztalataim szerint itt szúrják el a legtöbben)

Nem nincs tele nyakig a gépem, csak olyat szedek le ami kell, folyamatosan kiírom, amiről úgy érzem hogy meg akarom tartani.

Csak azt telepítem amire szükségem van, és csak addig van a gépen amíg használom, utána uninstal, maradék törlése, registryből kipucolása. (a 154 programos válaszolón majdnem dobtam egy hátast, fogadjunk, hogy legalább a 2/3-át évente 1x, vagy ritkábban használja.)

Ja még valami: nem használok gányolt windows-t, az csak sietteti önnön újratelepítését.

2010. jan. 22. 20:14
 16/16 anonim válasza:

Hehehehehehe

Nekem 6 éve van fenn a windózxp:P:D

(és rohattul lassu:D most rakom mindjárt ujra:D)

2010. aug. 24. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!