Mire elég manapság egy ilyen kártya?
Figyelt kérdés
Új gépet építek magamnak, viszont a vga-nál elakadtam. Ismerősömtől 1 év garival tudnék szerezni 20 ezer forintért egy ilyen kártyát [link] szerintetek megéri ennyiért? Illetve a mai játékokkal mit tud kezdeni? [link] és [link] két darab lesz mellette!2014. szept. 30. 17:38
1/8 A kérdező kommentje:
Egyébként 1600x1024es monitorom van, ez kimaradt.
2014. szept. 30. 17:41
2/8 anonim válasza:
20-ért nagyon jó a gtx 660. Mehetne erősebb is a procidhoz, de az már 50E/felette lenne, így mindenképpen jól jössz ki a 660-al.
3/8 anonim válasza:
20-ért nagyon megéri, annyiért mindenképpen vedd meg.
4/8 A kérdező kommentje:
És az újabb generációs játékokkal hogyan boldogulna majd? Gondolok itt ilyesmikre: AC:Unity, FarCry4. Egyébként azért adja ilyen olcsón a kártyát, mert ő nem tudja most már mire használni, mivel lecserélte egy jobbra és elég régóta ismerjük egymást.:D szóval akkor azt mondjátok, hogy vegyem meg? És akkor mire a gari lejár tudok vennie gy újabbat.
2014. szept. 30. 17:51
5/8 anonim válasza:
Vedd meg 20 ezerért,add el a reális árán,32-35 ezerért,majd vegyél egy HD7870-t,ami erősebb nála.
6/8 anonim válasza:
bőven futni fognak rajta :D de nem ultrán arra ne számíts :D medium grafon el fogsz játszogatni vele :D
7/8 anonim válasza:
hát hülye vagyok nem emidum-on hanem high-ultran jó kissé fáradt vagyok :D jólesz nagyon az a kari :D de ha elolvasod a commenteket róla pcx-en és iponon ott is ezt írják illetve felmész youtubére és megnézed
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megveszem tőle ezt a kártyát és viszonylag olcsón kijövök vele. Ment a zöld mindenkinek!
2014. szept. 30. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!