Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora tápegység kéne ehhez...

Mekkora tápegység kéne ehhez (lejebb) a géphez? 550W elég?

Figyelt kérdés

Alaplap: [link]

CPU: [link]

HDD: [link]

RAM: [link]

VGA: [link]

ODD: [link]

2014. szept. 30. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen elég de valami márkás! xfx ,fsp,seasonic,corsair,+társaik!
2014. szept. 30. 17:00
 2/6 A kérdező kommentje:
[link] ez jó?
2014. szept. 30. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez elég jó! Nekem ennél nagyobb van! 850-es de! A 0 db ventillátor nekem gázos volt benne! Na de megoldottam fixre kötöttem! De ne ,hogy beleszaladj ebbe a hibába ,lehet olyant kellene nézned ami folyamatosan megy! Pl_:

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 30. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Tökéletes az RM550W,elég komoly Gold minősítésű CWT bele van,rendelkezik Corsair link támogatással (monitorozható a táp néhány jellemzője),full moduláris szallagkábeles,valamint a félpasszív hűtés is jó dolog.

Ugyanilyen tápot tervezek egy hasonló konfighoz.

2014. szept. 30. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van de a félpasszív hűtés rajtam kifogott! Én csak azért nem ajánlottam! Ja és a link kábel nem jár hozzá,nekem sem adtak! Félpasszív módban nagyon melegedett!
2014. szept. 30. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
A mai tápok elég halkak, szóval szerintem nem kell passzív hűtésű (nekem Chieftec ctg-500 van és gyakorlatilag nincs hangja).
2014. szept. 30. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!