Komplett 3D animációs filmet akarok készíteni, szerintetek ha egy ilyen gépet raknék össze működne a dolog akadás mentesen?
Lap:MSI x99s sli plus lga-2011-3
Proci:Intel core i7-5820k
Ram:Crucial 32gb ddr4 2133 MHz
Video:Asus gtx770 2gb gddr5
Hdd:2 db Toshiba desktop 3db
Ssd:Hyperx 240gb fury
Ház: Aerocool pgs strike-x one
Táp: Xilence gaming series 800
És egy wacom cintiq 13hd.
Vagy vegyek egy Imac -et?
Te vagy kő gazdag vagy, vagy csak simán nem tudom miről beszélsz. Szerintem aki tud 3d-ben tervezni/animálni, az tud kérdést is fogalmazni. Vagy csak menőzni akarsz itt a többiek előtt, hogy "Ha ha nekem erre is van pénzem"?
No comment..
A programozás, modellezés több magot használ a játékoknál. Egy erős i5, i7, vagy egy fx processzor mind megfelel a célra.
De én valamiért úgy érzem ki az írásodból, hogy animáció terén még relatíve szűz vagy, ha a rendszerigények e téren való alkalmazását kérdezed. Lemodellezni akár egy kiskacsa lépéseit is, nem egyszerű. Nem véletlen, hogy ez egy rendkívül keresett és megfizetett szakma.
Egy volt kollégám hazánk legnevesebb játékfejlesztő brigádjánál dolgozik. Mielőtt felvették, már modellezgetett. Olyan kontrollerekkel, amiket addig nem láttam. Kell a ram (8-16 giga), a minimum 4 mag. Ha photoshopban vagy flashben dolgozol, akkor egy hétköznapi számítógép is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!