Az alábbi Corsair táp meg tudja e hajtani a konfigomat stabilan?
Egy CORSAIR VS Series VS350 típusú tápot nézegetek, nem tervezek mostanában gép-bővítést, a mostani tápom viszont egy nagyon régi Ultra Power, és hát meg van fáradva már nagyon. Szerintem a kiszemelt Corsair tápnak vinnie kellene fél gőzzel is az alábbi konfigot:
MSI A75MA-G55
AMD A8-3850
GEIL 2x2GB DDR3 1600MHz
WD 1TB Blue
WD 1TB Green
Pioneer BDR-207D
Azért biztos, ami biztos, megkérdezem a tapasztaltabbakat :)
A másik dolog, amiért a mostani tápot cserélni óhajtom: bekapcsolom az elosztót, bekapcsolnám a gépet, aztán vagy el sem indul, vagy el kezd felállni a rendszer - aztán kikapcsol a gép. Másik elosztót már próbáltam, nem segített (komolyabb sem, nem ott lesz a gond). Szóval várnom kell egy negyed órát kb. majd ezt követően bekapcsolom, feláll a rendszer, és kész, onnantól használható, EGÉSZEN a következő áramtalanításig... Ha csak a gépet állítom le, DE nem kapcsolom ki az elosztót, akkor bármikor visszakapcsolhatom újra, simán menni fog! Azonban, ha csak egy pár percre is lenyomom az elosztót, már játssza is újra a következő bekapcsolásnál a jelenséget... A másik: vettem, egy Kingston DTR 3.0 pendrive-ot, 32GB-osat. Na ez külön szám, úgy durvám 10 esetből 7x kapásból lelövi a gépet, amint rádugom a 3.0-ás portra xD 2.0-ás porton nem. Megfigyeltem (!!), hogy ennek már jó 1-2 óra bekapcsolt géphasználat kell (tudom, hülye megfogalmazás), azután rádugva már nem kapcsol ki a gép, és teszi is a dolgát, ahogy kell a gép is és a pendrive is... Amúgy igen, próbáltam már a pendrive-ot is természetesen más környezetben, 2.0/3.0 -án is, sehol semmilyen problémát nem okozott, tehát a pendrive se sáros. Szóval gyanús ez a régi táp nagyon... Mindenképp megérett a cserére, de mégis, ha a tünetek alapján valaki egy magyarázattal szolgálna (pláne, ha ezen felül természetesen megfelelné a kérdést is) igen megköszönném! Üdv.
Fsp apn 350 t ved inkáb ha lehet
Igen a mostani táp lehet oka a bajoknak a gond az hogy lehet tönkre is tett már valamit
Természetesen minöségel arányosan és nem túlárazásal
Seasonic G360 pl
Minden pénz kérdés
De ha 1vga lesz gépben kb. 400W os táp elég lehet tuninghoz is persze nem extrémhez
De az már nem olyan "extrás" táp
Persze ha "nem igényled" még ott vanak a "közép kat." tápok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!