Miért laggol sok játék, és nem úgy megy mint egyes videókon, ahol bemutatják a játékokat fullHD-ben?
Figyelt kérdés
A konfig:
Alaplap: Asus m5a78l-m lx3
Proci: AMD Fx 6300
Grafika: Asus R9 270x
Ram: Kingston hyperx blu 2*4gb 1600mhz
ssd: 120 hiperx
hdd: 1tb wd green
Semmi nincs húzva, minden gyári alapon megy.
Dead rising 3, farcry 3 stb stb.. videóban mutatják a beállításokat, fullon minden élsimítások minden, laggmentes szép képpel, nekem ugyanezen konfiggal, ugyan azon beállítások mellett mégis úgy laggol, mint az atom. Nem tudom mi ennek az oka, egy jó szaki segítsen ki némi infóval legyen szíves.
2014. szept. 29. 00:19
11/17 A kérdező kommentje:
a gpu pörög 99%, a cpunál nem írt százalék értéket, csak valami 1500 körüli számokat (talán mhz?) viszont az élsimítás az egyetlen ellenségem, offon és 2-n nincs semmi baj, 4-8 az meg már remeg kicsit.
2014. szept. 29. 16:50
12/17 A kérdező kommentje:
cpu 99%, minden más jónak tűnt bár a cpu nem mutatott %-ot csak 1500 körüli számokat. Off és 2 élsimítással minden oké, 4-8 simításnál minden bajos.
2014. szept. 29. 16:55
13/17 A kérdező kommentje:
torrentezett játékokkal is lehet baj? Bf4 meg se nyikkan, ha minden teljesen fel van húzva, az előbbi dupláért bocs, azthittem nem tette fel a kommentet, aztán a 2 oldalt nem is vettem észre :)
2014. szept. 29. 17:58
14/17 anonim válasza:
akár az is lehet hogy a játék maga nem jó de lehet hogy csak a far crynak ilyen az élsimitása.. azt egyébként magadnak kell beállítani hogy mit mutasson(videoban azt is magyarázzák)
15/17 A kérdező kommentje:
Akkor szedek majd egy masik farcryt, valszeg azzal lesz a gond, mert hisba nyomom at mindenkeppen borderless windowba megy fullscreen helyett, ugyhogy lehet hogy a vegere targytalan lesz a kerdesem
2014. szept. 29. 20:26
16/17 A kérdező kommentje:
szedtem másik verziót két játékból wolfenstein the new order, és ugyebár fc3, ezekben mehet minden nyélen, nem probléma. valóban a torrent miatt voltak ezek a különbségek. Köszönöm a válaszokat mennek a zöldek.
2014. szept. 30. 18:47
17/17 pisti9876 válasza:
Figyi! A fc3 Black-boxos verzió laggolt mint az atom , a RELOADED verzió pedig fullon gyönyörűen futott.... igaz 2-szeres a mérete a reloadednek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!