Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Képes az Intel Extreme Graphic...

Képes az Intel Extreme Graphics 2 videokártya futtatni a Watch Dogsot mediumon?

Figyelt kérdés

Procim: Intel Core 2 Quad 2,4 Ghz (órajelét megnövelem majd)

Ram: DDR SDRAM 2GB (ehhez veszek majd még kettőt úgy erősebb lesz)

Hűtő: Arctic Cooling Freezer 7 LP LGA775

Tápegység: TAKE ME 500W ATX Silent

2014. szept. 28. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Álmodj királylány. El se fog indulni, annak az alaplapra integrált fosnak pixel shaderje sincs. Komolyan egy 2003-as (11) éves, már akkor is gyenge (Geforce 2 MX szintű) integrált videovezérlőtől várod azt, hogy egyáltalán elindítson egy optimalizálatlan 2014-es, nagy gépigényű játékot???? San Andreast viszont minimumon elviszi.

Vegyél minimum hd 7770-et, azzal már talán elmegy lowon.

2014. szept. 28. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen.
2014. szept. 28. 17:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Apuci megvette a fullos Tirexis konfigodat és leoltod azt, akinek gyengébb van? Valami hozzáértő válaszát várom, nem az újgazdagokét.
2014. szept. 28. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem újgazdag, csak realista, nem fog menni, tudom nem ezt akarod hallani, de ez van.
2014. szept. 28. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Apuci megvette a fullos Tirexis konfigodat és leoltod azt, akinek gyengébb van? Valami hozzáértő válaszát várom, nem az újgazdagokét."

Nem. E8400-am van, hd 5570-nel, saját pénzből, hat éve.

2014. szept. 28. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból beszélek, több évig pentium 4-et használtam, eleinte integrált Intel Extreme graphics 2-vel, majd Radeon 9200-al. Tirexit pedig nem bírom és neki egyáltalán nem fullos a gépe, hanem aránytalan, tipikusan mindenből a legjobbat, ha már van rá pénzem típusú egyén ő. A videói 70%-a pedig káromkodásból áll. Na ő tényleg újgazdag. Én hálát adok az Úrnak, hogy nem vagyok az. Hogy vannak barátaim és hogy sem én, sem a szüleim nem gazdagok. Jelenlegi konfigom 120k-ba került: g3420+GTX 750 Ti+4gb ram. Na és ezen a gépen eldöcög lowon a Watch Dogs.
2014. szept. 28. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

itt nem arról van szó, hogy újgazdag valaki, vagy ilyesmi.

Most komolyat mit vártál? Ez egy rettenetesen gyenge cucc, esélytelen, hogy elvigye a watch dogs-ot, plána nem mediumon.

Nem tudom, hogy mit vártál, de ahogy a reakcióból látom, egy igent vártál válasznak.

2014. szept. 28. 17:14
 8/8 BM-Striker ***** válasza:
77%

Watch Dogs el e sem indul ezzel, mivel dx11-ws vga kell neki.

Extreme Grphics 2 soha sem volt erős, nem is szánták annak, és csak dx9-et tud.

Tirexi-t nem ismerem a "kórályhét" videón kívül, ahhozz, hogy nagy felbontású gameplay-t rögzítsen valaki, ahhoz erős gép kell.

A te géped se vészes, de kéne bele egy korszerű diszkrét vga.

2014. szept. 28. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!