Legjobb fejhallgatók zenehallgatásra?
A basszus több mint ami kéne kivehető mikrofon,tökéletes hangzás,kényelmes párnázott.Ha a saját hangkártyájával használod szoftveres hangállítása több mint amire vágysz.
Csak ajánlani tudom ez nem egy felfuttatott olco kici kinai termék.
Egy kis off.
Az általad felsorolt gyártók is gyártanak mikrofonos füleseket.Én ár/hangzás/kényelem... ajánlottam a Sound blaster termékét.A zenehallgatás nagyban függ a PC hangkártyájától ezt kiküszöbölendő egy külső hangkártya ami adott a Creativ fülesnél.Térhangzása(surround) hangszínszabályzása valamint az effekt processzora verhetetlen.A Sennheiser fülesek tényleg kiválók de egy hasonló tudású [link] egy kicsit borsos.A JBL meg az amerikaiaknak van és használják egészséggel ami már megüti a fenti kettő kategóriáját ahhoz amerikai fizetés kell.Az audiotechnika ár/hangzás terén a sennheiser árfekvése Audio-Technica ATH-M50x hozza amit tudni kell méltó társa a fentieknek.
Látom bedőlsz a divatos maszlagnak akár csak a fiam aki most cserélte le az ilyen fülesét.A neodium mágnest még hírből sem ismeri egy hónap után kilazult nem teljesen zárt és a mikrofonja a zajszűrést csak papíron ismeri.
Ezeknek a füleseknek az előállítási ára kb 1500 Ft és a kereskedelemben 4-5 körül kéne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!