Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok mutatni egy jó árban...

Tudnátok mutatni egy jó árban levő laptopot ami gyorsan indítsa el a programokat?

Figyelt kérdés

Nem akarok ezer évet várni amíg felébred de ssd nem kell bele sshd lehet.700Eu fölé nem akarom,hogy menjen az ára.

minimum hd+ led kijelzője legyen.Azt szeretném ha nagyon gyorsan működtetné a programokat és a windowst is.Ha a gép elkezd működni valamit a háttérben mikor használok egy progit mert szokása,akkor ne érezzek lassulást és ne akadozzon nekem mindig legyen olyan mint a villám.

Láttam már működésben egy i7 est de szerintem lassú volt még az is.Nem tudom milyen fajta volt.Talán jobb választás volna egy amd a10 fogalmam sincs.Na szóval kéne nekem egy ilyen gép ami 700 tól nem több és minimum a gpu benne gt 745m szintjét kellene,hogy hozza a gyártó mindegy.

Ezek az elvárásaim de nem találtam ebben az árban ilyet.

Igazából annak örülnék a legjobban ha tudnátok minimum egy gtx 755m sli vagy gt760m

Én nem találok sehol. :(

2014. szept. 27. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:

"fogalmam sincs"

Egyetértek. I7 a leggyorsabb proci ami laptopokban is elérhető. SSD sokat gyorsít a programindításon, illetve legyen a gépben annyi RAM, hogy ne kelljen swappolni.

2014. szept. 27. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:

700 euro alatt egy erős I7-est nehéz kifogni, de szerintem ha a gyors programindítás a cél, nem is az a leglényegesebb. Egy SSD nagyon sokat dob a sebességen. SSD-t, vagy SSHD-t mindenképpen tegyél bele.

A processzorra visszatérve az AMD-s konfigok valamivel olcsóbban kijönnek ugyanolyan teljesítménynél, viszont a legerősebb AMD processzor valahol az I5-ös középmezőnyében van, szóval meg kell nézni, mivel mennyiből jössz ki.

2014. szept. 28. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!