A kérdésem a következő lenne e kettő HEADSET között mi a különbség?
Figyelt kérdés
1, [link] Arukereso.hu/plantronics/gamecom-788-p242261879/ 2, [link] Arukereso.hu/plantronics/gamecom-780-p79651555/ nekem ugyan ez a márkájú van csak egy drágább verziója a típusa az most nem számít, mert e kettő érdekelne, kinézetre szinte egyforma a fentebb linkelt két HEADSET de mégis kb 10000FT különbség van a kettő között2014. szept. 27. 15:08
1/5 anonim válasza:
Semmi különbség a kettő között. Egyik oldal sem töltődik be .
2/5 A kérdező kommentje:
2014. szept. 27. 15:12
3/5 anonim válasza:
Külalakban sem egyforma, de ami azt illeti a tipus szám is eltér.
4/5 A kérdező kommentje:
én annyit láttam hogy a 780 hoz járnak extra dolgok három az egyik a HEADSET fejpántjára tépőzárral rögzíthető bőr valami nem is tudom hogy mondják de igazából ez csak a kinézetén javít nem mintha nélküle nem nézne ki ígyis elég jól, meg még egy ugyan ilyen valami csak DOTA feliratos valami, meg DOTA kártya lehet valami letöltő kupon féle játékhoz nem tudom de kinézetre szinte teljesen egyforma.
2014. szept. 27. 15:20
5/5 A kérdező kommentje:
én nem a típus és a szín közti eltérést értem különbségnek hanem hangzás világban mi a kettőközti eltérés
2014. szept. 27. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!