Az fx 6300-as procim egy magos lett?

BIOS-ban nem is szokott :)
Start futtatás-ba beírod: msconfig
az előjövő ablak rendszerinditás fülnél rányomsz a Speciális beállításokra és a processzorok száma jelölő négyzetbe ha teszel egy pipát akkor tudod korlátozni a számukat
Egyébként honnan vetted, hogy egymagos lett az FX 6300?
A feladatkezelő nem mutatja hány magos....
Eszközkezelő-ben nézd...
vagy AIDA 64-el...

a féljoggal történő egyéni telepítés dolgot nem értem...én még nem találkoztam vele, elmagyaráznád?
Mindig lemezről bootolva telepítek a régi rendszert formázva, és nem Windows alól talán ezért? ...
:?

"Egyébként az msconfigos megoldás nem volt jó!"
-azt nem megoldásnak írtam Te! :)
hanem az egyetlen lehetőségnek a Windows-on belül a magok tiltására.
Mivel gondolom sosem jártál még előtte ott, nem is ismerted hogy ilyen létezik , ezért nem is tilthattad őket, tehát mindvégig 6 magot használt a géped :D

Ó igen egyetlen uram és parancsolóm, kérlek bocsásd meg hogy mertem hozzászólni a kérdésedhez, többé ígérem nem fogom.
Belátom okosabb akartam lenni nálad, de lebuktam, mert mivel nem láthattam amit te látsz ezért csak feltételezéseken alapul az összes tapasztalatom.
Még egyszer elnézést kérek hogy mertelek zavarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!