Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az fx 6300-as procim egy...

Az fx 6300-as procim egy magos lett?

Figyelt kérdés
Tököm ki van komolyan mondom..Ma újratelepítettem a gépemet,nézem a feladatkezelőt,ott egy magot mutat,az is majdnem 100%,miért van ez? Ja,és a ram is..8 Giga van benne,de csak a felét használja,a többi a hardverek számára fentartott memória! SEGÍTSEN VALAKI!!!

2014. szept. 27. 14:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

BIOS-ban nem is szokott :)

Start futtatás-ba beírod: msconfig

az előjövő ablak rendszerinditás fülnél rányomsz a Speciális beállításokra és a processzorok száma jelölő négyzetbe ha teszel egy pipát akkor tudod korlátozni a számukat

Egyébként honnan vetted, hogy egymagos lett az FX 6300?

A feladatkezelő nem mutatja hány magos....

Eszközkezelő-ben nézd...

vagy AIDA 64-el...

2014. szept. 27. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
...vagy az Erőforrás figyelőben...
2014. szept. 27. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:

a féljoggal történő egyéni telepítés dolgot nem értem...én még nem találkoztam vele, elmagyaráznád?

Mindig lemezről bootolva telepítek a régi rendszert formázva, és nem Windows alól talán ezért? ...

:?

2014. szept. 27. 16:33
 14/18 anonim ***** válasza:
ha ilyen türelmetlen vagy akkor inkább vidd el egy szervizbe..
2014. szept. 27. 16:33
 15/18 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat,időközben megoldottam a dolgot egy újratelepítéssel+felcseréltem a ramokat! Egyébként az msconfigos megoldás nem volt jó!
2014. szept. 27. 17:05
 16/18 anonim ***** válasza:

"Egyébként az msconfigos megoldás nem volt jó!"

-azt nem megoldásnak írtam Te! :)

hanem az egyetlen lehetőségnek a Windows-on belül a magok tiltására.

Mivel gondolom sosem jártál még előtte ott, nem is ismerted hogy ilyen létezik , ezért nem is tilthattad őket, tehát mindvégig 6 magot használt a géped :D

2014. szept. 27. 17:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Ne legyél már olyan nagyokos basszus..Te láttad,hogy hány magot használt?! Nem! Hibás telepítés miatt történt,mivel pendriveról telepítettem,ami mellesleg egy fos,és néha-néha hajlamos megállni!
2014. szept. 28. 22:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Ó igen egyetlen uram és parancsolóm, kérlek bocsásd meg hogy mertem hozzászólni a kérdésedhez, többé ígérem nem fogom.

Belátom okosabb akartam lenni nálad, de lebuktam, mert mivel nem láthattam amit te látsz ezért csak feltételezéseken alapul az összes tapasztalatom.

Még egyszer elnézést kérek hogy mertelek zavarni

2014. szept. 28. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!