Tegnap felismerte a kormányt a pc, de ma már nem, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy van egy compressor supreme HY-822(Technology Innovation)kormányom pc-re a múltkor kipróbáltam, hogy felismeri-e a win7 de nem. Lusta voltam kihúzni úgyhogy bent hagytam az USB-t. Kb. 3-4 nap után elindítom a gépet és felismeri, örültem is neki. Egyből kipróbáltam 2 játéknál(Race07, ETS2) és működött rendesen. Azután másnap mikor indítottam a gépet már nem ismerte fel:/ Légyszi segítsetek!!2014. szept. 27. 08:46
1/1 anonim válasza:
Ha egyszer felismeri mászor nem az leginkább harverhiba, valahol kontaktos, magyarul rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!