Szerintetek megéri megvenni ezt a gépet?
Igaz, használt de nagyon jó gépnek tűnik csak annyi a bajom vele hogy túlságosan olcsó. Az eladó szerint semmi baja nincs és tökéletesen működik(a tápegység sem szar benne). Mit gondoltok, átverés az egész? Vagy nyugodtan megvehetem?
A piac pang... ez a gép viszont jóval a piaci ár felett van. Reális ára valahol 55 körül lenne.
A-s procit gamer pc-be nem teszünk. Ez HTPC-k és media pc-k, illetve itx gépekhez lett kitalálva. AMD-ből Athlon és Phenom kell egy játékos számítógépbe. Ajánlj neki 50-et. Ha nem fogadja el, akkor nézz szét másfele.
Messze nem éri meg az árát. Mondtam, 55, de max 60, ennél többet nem ér. Ennyi az az ár, amennyiért a hirdető jelenkori körülmények között el tudná adni a gépét.
Garanciális alkatrészekkel max 70, de nem több.
Ha újonnan akarsz gépet, akkor ahhoz mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod.
Akik használtan árulnak, azok meg érthetően nem akarnak bukni rajta nagyot, pedig a számítógép olyan mint az autó. Megveszed és máris elvesztette az értékének egy jelentős részét.
Mennyi pénzt szánnál számítógépre? Szerintem itt pik-pak össze tudunk neked dobni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!