1/8 anonim válasza:
Mindenkinek a földön a routere mindig megy. Nem, nem romlik el még neked sem.
2/8 anonim válasza:
A routert nem szokták éjszakára kikapcsolni, csak a nagyon "inkább hasra esek a folyosón, de nem kapcsolom fel az ultra hiper szuper energiatakarékos LED-es lámpát, mert lezabálja rólam a gatyát is" típusú emberek! (Ismerek ilyen fletnist sajnos)
Az mindenkinél megy éjjel nappal, nem lesz semmi baja.
3/8 anonim válasza:
" Az mindenkinél megy éjjel nappal,..."
-ezt el ne hidd ,
ugyanúgy lekapcsoljuk ,mint pl a fürdő-wc-ben a villanyt,meg melóhelyen is minek zabálná az áramot péntek déltől-szombat-vasárnap-hétfő reggelig,
4/8 P.O.C. válasza:
Nekem egy TP-Link 1043ND -m van. Lassan 4 éves de még soha nem volt kikacsolva csak mikor áramszünet volt.
Ne parázz nem lesz baja.
5/8 anonim válasza:
Ne parázz nem lesz baja. Itt is már vagy 5 éve megy egyfolytában.
6/8 anonim válasza:
Nekem is 2 éve megy folyamatosan. Azelőtti tplink meg 5 évig ment folyamatosan. Soha nem volt baja. Szerintem ez a lekapcsolásosdi inkább cégeknél játszik, az otthonokban még soha nem hallottam ilyenről.
7/8 anonim válasza:
Nekünk ez a szerencsénk.
Buta szomszédom se kapcsolja le soha a routerét,azt így évek óta van ingyen netünk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!