Netbookon miért nem tudok online filmeket nézni?
Van egy Minix M1100-as netbookom, és nem lehet vele online filmet nézni (youtube, indavideó, stb). Szaggat a kép, de a hang nem. Az internet sebességével nincs baj.
Intel Atom N455 1,66ghz
2gb ram
250gb winchester
VGA: Intel Graphics Media Accelerator 3150 Dedikált memória 64MB, összes elérhető grafikus memória 256MB.
Érdekes, hogy letöltött filmeket hibátlanul lejátszik.
Nem egy erőgép, de szerintem illene lejátszania egy videót 360p-ben.
Ami böngészőt eddig kipróbáltam (chrome, opera, firefox) azok eszik a cpu-t amíg töltik az oldalt. 55-70% között mozog olyankor a cpu felhasználása csak a böngészőnek.
Oprendszer: Win7 ultimate 32bit. Most lett nemrég újratelepítve.
Összes driver a legfrissebb. Adobe Flash is telepítve.
A használhatatlantól azért messze van. Netbook: facebook, e-mail, google föld megy rajta. Letöltött filmeket is viszi. Lényegében ennyire kell, csak nem lett volna rossz, ha online filmeket is vinné.
A youtube helyett van egy MiniTube nevű alkalmazás, azon hibátlanul le tudja játszani a youtube-os videókat. Csak a többi videós oldalra nincs ilyen alternatíva ahogy néztem.
Majd megpróbálok feldobni rá egy Win Xp-t, hogy azzal mit csinál.
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!