Az fsp raider 550w 80plus bronze táp mennyire jó?
Figyelt kérdés
18ezerér ezt javasolták a számtech boltba, szerintetek megvegyem vagy nézzek valami mást? vagy ha tudtok mondjatok párat ebben az árban.2014. szept. 23. 20:37
1/10 anonim válasza:
Megbízható és jó táp, de miért adnál érte 18-at, amikor 17-ért is megveheted? :)
2/10 A kérdező kommentje:
de 18ba benne van a beszerelés is, a coolermaster mennyire gyárt jo tápokat?
2014. szept. 23. 20:41
3/10 anonim válasza:
Ezen szoktam röhögni, ha vidéki vagy akkor 19 ezer pcx-nél szállítással együtt, szóval még drágább!
De ha Bp. csákó vagy akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit!:D
4/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok pesti,megveszem inkább helybe a boltba, nem rendelem
2014. szept. 23. 20:51
6/10 anonim válasza:
milyen coolermaster? a "coolermaster g" széria jó én a többit hanyagolnám
7/10 anonim válasza:
Nem csak a G széria jó.
Itt gyk-n azt ismerik,de bőven van még nekik hasonló középkategóriás,valamint felsőkategóriás szériájuk is.
GX,V Series,Silent Pro M2 (Enhance),Silent Pro Hybrid
8/10 anonim válasza:
A CX is jó. A Thunder és ez Elite Power kerülendő.
9/10 anonim válasza:
A CX Corsair széria.
Seventeam belsős Silent Pro is kerülendő.
10/10 anonim válasza:
Ja bocs, összekevertem. Mindenesetre a Corsair-nak, is vannak jó tápjai. Seasonic-nak megy csak jók vannak. Vagy ami 550 wattos jó táp, az XFX ts 550.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!