Ezt írta ki tegnap a gépem bekapcsoláskor: FATAL ERROR: Failed to locate necessary table (s) to make adjustments. Press any key to continue booting. Ma megpróbáltam, de már semmit nem ír ki, csak sípol kb. 0,5 Hz-es frekvenciával. Mi lehet a baja?
1. Hátha valami sztatikus töltés okozza - konnektor ki, majd kb 20mp-ig nyomd a bekapcsolást. Utána próbáld normálisan bekapcsolni.
2. Alaplapi beállítások (BIOS/CMOS) törlése, alaplapon jumperrel, vagy alaplapi elemet kivenni 20-30percre (konnektort is kihúzni).
3. Talán memóriahiba - ha van több memóriamodul a gépben, egyesével próbáld ki, hátha csak az egyik okozza. Ha csak egy van akkor kérj kölcsön, vagy másik gépből tesztre áttenni.
4. Ha még mindig nem indul, a gép belsejében nézz szét, hátha látsz púpos kondenzátort, vagy égésnyomot. Ilynekor általában alaplapcserére van szükség.
Ezt a sztatikus cuccot,bios reset-et kipróbáltam.
Memóriák külön-külön tesztelve a windows memóriadiagnosztikai eszközzel és jók.
Az alaplapon nem találtam furcsaságot.
De érdekes,hogy 1 RAM-al működik a gépezet.
A memóriákkal kicsit játszadoztam és magától megjavult. XD
Érdekesek ezek a gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!