Videókártyán keresztül megöltem volna az alaplapot?
Figyelt kérdés
Két videókártyát tettem a gépbe, és az egyik külön tápról ment. Mint később kiderült az átalakító lehet, hogy 12V-al több áramot adott a kártyának. A kártyák tökéletesen mennek azóta is, viszont az alaplap megadta magát. Ez lehetséges, vagy már alapból is szar lehetett az alaplap? A másik kérdésem pedig, hogy ha visszaküldöm garanciába megtudják-e mondani, hogy (lehetséges, hogy) az én "túláramom" ölte meg?2014. szept. 22. 08:22
1/4 anonim válasza:
"12V-al több áramot adott a kártyának" ha ennyire nem értesz az elektromossághoz, akkor minek kísérletezel dupla táppal, ahelyett, hogy veszel egy normálisat a gépbe. Ráadásul gondolom pénzed lett volna rá, ha már két kártyára futotta.
2/4 A kérdező kommentje:
höböböböbö, még az a szerencse, hogy a kérdésre tudsz válaszolni..
2014. szept. 22. 09:15
3/4 anonim válasza:
Képzeld tudok rá válaszolni. Valószínűleg a tápokat nem közösítetted, hanem az alaplap közösítette azokat, ami valószínűleg nem örült a helyzetnek.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak, hogy az első kommentre válaszoljak, régebben már használtam így, két táppal (crossfire-be), gond nélkül ment. Most vga-kat újítottam, és a vgankénti 250-270 wattos fogyasztás miatt muszáj voltam két tápra átállni, mivel egy táp ami elbírná (ha márkásabbat veszek) lett volna, 30 vagy több ezer ft.Mivel a vga-ra kellett egy 8-as meg egy 6 pines csati, azt nekem kellett megoldani. 6-os volt, 8-ast viszont az otthoniakból fabrikáltam. Igen, belátom hiba volt, mert mint utólag kiderült 2 vezetéket felcseréltem, ez lehetett a veszte. És bocsánat a hangnemért, csak akárhányszor kérdezek itt valamit, mindig ez van..
2014. szept. 22. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!