A PCmet átt pakoltuk egy másik házba, de most ha bekapcsolom csak feketeség van, mi lehet a probléma?
igen
nincs rácsatlakoztatva a 4 pines +12 volt a proci melletti 8 pines aljzatba
még valami
gondolom /remélem azért nem látok videokártyát az alaplapodban mert a központi számolóegységed egy APU és rendelkezik integrált videovezérlővel
Valamint bővebben is leírhatnád a problémád:
"most ha bekapcsolom csak feketeség van, "
ez így kevés
pörögnek a ventik vagy nem?
meg sem mukkan a lap?
csipog valamit?
van az alaplapon LED ami világit ha áram alatt van?
ilyeneket kéne tudni a "nagy feketeség" semmit nem jelent, vagy nekem legalábbis annyit, hogy fekete marad a monitor képe....
Nincs ezen már mit variálni! A #11 -es megmondta a tutit! Az hogy nincs bedugva a proci 12v -os 4 pin -es tápja az fatális hiba! Így még jó hogy nem indul.
Kösd vissza és valószínűleg meg is oldódik a problémád!
Létezik hozzá hosszabbító, nem egy ökör ára:
Mellesleg marhára nem értem, eddig hogy működhetett nélküle. Szerintem ezt a gépet egy komplett idióta építhette össze.
Ellenőrizd,hogy a ház bekapcsoló gombja jól van e rákötve a lapra! Itt egy kép,hogy kell:
Ez a te képedből nem derül ki.
Mit akarsz a kapcsolóval???
Leírták a válasz a képen van.
NEM KAP ÁRAMOT A PROCI, MERT NINCS RAJTA A PLUSZ TÁPCSATI.
Egyébként is, ha a kapcsoló nem lenne bekötve, akkor is indulna az áramimpulzussal, amikor áramot kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!