Gépújítás 80ezerből?
Figyelt kérdés
Hello. 80k-ból szeretnék gazdálkodni, és egy alaplapot,proceszort,videókártyát,és ramot kellene ebböl úgy összerakni, hogy mennyenek rajta a játékok ultrán.
Pl: Watch Dogs, Far Cry 4 (ha kijön), Crysis 3, BF 4, meg esetleg GTA 5. Tudnátok nekem ebben segíteni?
Ház,táp meg a többi megvan, mert tulajképpen., csak gép
ujítást szeretnék.
2014. szept. 21. 07:46
11/28 anonim válasza:
Nézd csak? Ha 280x kell:
81.000 ft.
És akkor ki is merült a kereted! Vegyél egy használt boxot flasheltesd ki és rakd rá ezeket a játékokat, és nincs gépigény
12/28 A kérdező kommentje:
Van xboxom, rgh-s meg minden, de a grafikával nem lehet megelégedni. Amostani gépem se gyenge annyira(7éves kb).
BF 3 megy médiumon, a watch dogs már problémás.
2014. szept. 21. 08:54
13/28 anonim válasza:
Tegyél hozzá egy 20-ast és vedd meg használtan garival a dolgokat.
14/28 anonim válasza:
15/28 anonim válasza:
16/28 A kérdező kommentje:
Igen köszi a linkeket, de mégegy kérdés. 4GB ram nem elég bele, mert tudtommal a 8Gb-t ki se használja.
2014. szept. 21. 09:34
17/28 anonim válasza:
jók ezek az i3 ak nekem kisebb haswell van és nem kell panaszkodnom rá crysis 3 -bf4 cpu zabáló játékoknál is ott van a szeren .
18/28 anonim válasza:
Mi nem használja ki a 8 gigát? Watch Dogs?GTA 5? Vehetsz 4gigát is,csak majd ne nekem sírj,hogy miattam vettél szart.
19/28 A kérdező kommentje:
Én csak megkérdeztem, de te tudod jobban szval, akkor 8Gb lesz.
2014. szept. 21. 09:47
20/28 anonim válasza:
Bocs,hogy így reagáltam.Az a lényeg,hogy mostanában már nem elég 4gb,ha fut vmi a háttérben játék közben.Meg hát gondolni kell a jövőre is.Ki tudja mi lesz pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!