Miért sípol a gép bekapcsoláskor?
A számítógép bekapcsolásakor, egyszer hétfőn és most az előbb is csak hosszan sípolt. Resetre nem reagál, de a power gombbal ki tudom kapcsolni. Újra elindítom, akkor meg jó.
Valami kezd benne tönkre menni? Igazából minden alkatrész olyan 2 éves benne csak. Melyik alkatrészre gyanakodtok?
Az időtartam sajnos nem mérvadó, nekem ment tönkre új, 10 hónapos memóriám is már.
Ha folyamatosan sípol, lehet hogy csak érintkezési hibás valami; talán videokártya vagy ram. Ezt kiveszed, aztán beteszed vissza a helyére, az lehet, hogy megoldja a problémát.
A hosszú sípolás önmagában nem jelentene rosszat,de esetleg nézd meg ,hogy a pocesszor venti felpörög-e.
Az indulásnál jelentkező hangokat BIOS BEEP CODES néven emlegetik.Sajnos csak angol leírást találtam így elsőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!