Vettünk egy nyomtat--fénymásoló-szkennert, és nem ismeri fel a gép. Mi a teendő?
3 géppel is próbáltam, bedugtam a konnektorba, usb-vel hozzácsatoltam a géphez, és azt írta, hogy "az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen", majd "unknown device csatlakoztatva".
A CD-t amit kaptam hozzá próbáltam, beraktam, és kérdezte rögtön, hogy hogyan akarom telepíteni a nyomtatót (lehet vezeték nélküli módban is, de először ahhoz is kell usb-s kapcsolat). Kiválasztottam, hogy USB-sen akarom, majd azt írta "csatlakoztassa a nyomtatót, és menjen a tovább-ra". Nos, rámentem a továbbra, úgy, hogy be volt dugva az USB portba, és azt írta, hogy "a gép nem ismeri fel a nyomtatót".
Így aztán foggalmam nincs mit kéne csinálnom, valaki valami ötlet?
Na, most megpróbáltam, és ugyanazt írta ki: (az előbb nem pontosan írtam)
"A nyomtató nem található.
Ellenőrizze, hogy csatlakoztatva van-e."
Mi a pontos típusa a nyomtatónak?
A számítógépre a chipset driverek fel vannak telepítve?
Samsung XPress M2070F
Fel kéne, hogy legyen, és mondom, 3 gépen is ugyanez volt, szóval valószínű nem az a baj.
Igaza lehet az előzőnek. Nem rég egy USB hosszabbítóval jártam így. Nem ismerte fel a gép róla az USB Wi-Fi adapterem, másik USB hosszabbítóval ami ráadásul sokkal hosszabb volt simán ment vele.
Szóval egy probát megér a kábelcsere is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!