Szerintetek az AMD a8 6600K vagy intel core i3 a jobb?
Játékra használnám a gépet. Vagy megéri a plusz 20000 az i5-ért?
Vagy más proci?
a8 6600K mennyibe kerül?
ha 25 körül akkor megéri
Van benne egy igp, azzal eljátszogathatsz egy ideig, majd úgyis veszel egyszer mellé dedikált videokártyát
Szóval minden a pénz
játékra vegyél combos, erős videokártyát és inkább a procin spórólj
persze vehetsz i5-öt is játékra, az ki fogja hajtani a legcombosabb videokártyát is, tehát ajánlott az i5
de nehogy abba a hibába ess, hogy veszel 50-ért procit és 25-ért videokártyát
inkább fordítva!
Kösz a gyorsz válaszokat. Én is úgy gondoltam hogy inkább videókártyát veszek jobbat. i3-nál nem hátrány a 2mag?
(nincs i5-re +20000-m csak gondoltam hogy akkor kevesebb ramot, gyengébb videókártyát és alaplapot vennék hozzá)
nem hátrány az i3 mert 2 mag, de 4 szál pl a i3 4130
http://www.youtube.com/watch?v=MbXZF7yUhgc
szerintem megéri a +18.000 Ft egy i5 4440-re mert tovább kiszolgál
Vehetsz APU-t de azokban van integrált vga ami minimálisan jó játékra (tényleg csak minimálisan , simán elbírnak egy jobb dedikált videokártyát de az viszont drágítja a rendszert)
Az APU-k FM2 és FM2+ -osok. Van FM2-ben simán csak proci is amiben nincs integrált vga (X4 760K) Ez procierőben ugyanazt tudja mint egy APU proci ereje és csak azért olcsóbb mert nincs benne a játékra nevezett gyenge integrált vga.
Szó mi szó, Egy 1150-es foglalatú i5-el jársz a legjobban hosszútávon.
Ha nem jut most pénz rá, de tudod, hogy később lesz lehetőséged cserére akkor maradj Intel vonalon 1150-es lappal
Ha később sem jut pénz cserére, akkor AMD-t vegyél, de ezen a vonalon hosszútávra nem tudok ajánlani szívből semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!