Létezik olyan hogy egy gépbe minden passzol egymáshoz papíron, de mégse kompatibilis egymással?
Figyelt kérdés
Ugyan olyan a proci foglalat,a ramokat is támogtja az alaplap,meg minden,de ha összerakod a gépet akkor mégse müködnek egymással? mer kompatibilitási gond lesz?
Létezik ilyen?Mer nálam állitolag ez a helyzet. :(
2014. szept. 19. 18:22
1/13 anonim válasza:
Nagyon régi ramoknál előfordulhat inkompatibilitás, ha nem 8+ éves gépről beszélünk, és minden hardver működik, akkor nem lehetséges.
2/13 A kérdező kommentje:
2012 es évjáratu ramok a többi alkatrész 2014es
2014. szept. 19. 18:26
3/13 anonim válasza:
Technológiáról beszéltem, nem gyártási időről, sd, és ddr1 ramoknál láttam ilyet utoljára.
4/13 anonim válasza:
Létezhet ha valami multinál vetted pl: media markt, tesco, ezeknél nekem is volt ilyen probléma, hogy az alaplap nem ismerte fel a ddr2-es 800mhz-es ramot, mert ő csak 533 - 667mhzen tudta volna futtatni, de normális alaplap leviszi a ram órajelét és működik. Na mindegy ez már régen volt, ha leírnád a konfigot átnézném, hátha nem vettél észre valamit.
5/13 anonim válasza:
Állítólag az Intel alaplapoknál létezik olyan, hogy a foglalat stimmel, de mégsem működik benne a proci.
6/13 A kérdező kommentje:
gigabyte ga z97 hd3
core i5 4460
2x4gb ddr3 1333 kingston
gtx 750ti oc
fsp raider 550w
2014. szept. 19. 18:46
7/13 A kérdező kommentje:
ez ahogy néztem a neten mindennek jonak kéne lenni,de mégse jo
2014. szept. 19. 18:46
8/13 A kérdező kommentje:
az szép lenne ha pont egy ilyet fogtam volna ki :( mer mind a kettö lga 1150es de mégse jó
2014. szept. 19. 18:53
9/13 anonim válasza:
Hát bocs de nem tudom, én a helyedben megpróbálnám kivenni a videokarit, és az i5be épített integráltal megnézni megy e.
Ha igen, akkor megvan a problem -> kicsi a táp/ vmi gebasz van a videokártyával.
Ha nem megy akkor a ramokat próbálnám ki egyesével. Több ötletem nem nagyon van :( esetleg még az lehet, hogy valamit nem megfelőlen raktál össze, pl: a proci hűtő
10/13 A kérdező kommentje:
a kártya biztos jo mer más gépbe volt már probálva, a ramok a régi gépbe probáltam és ott csak néha kapcsolt be töle a gép. akkor lehet a ramok a rosszak
2014. szept. 19. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!