Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tégla telefon felélesztése?...

Tégla telefon felélesztése? Fontos.

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategória, de itt már bizonyítottatok.

Van egy régi telenor onetouch c (985) telóm.Az a helyzet,hogy hülye voltam és cwm recoveryben mindenre rámentem egymás után szépen sorban.Kikapcsoltam.Mikor kapcsoltam volna be nem reagált semmire.se kép se hang.ha rádugom töltőre akkor világít a töltésjelző.Gép fel sem ismeri.Megköszönném,ha valaki tudna segíteni. :-D

2014. szept. 19. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Bekapcsol egyáltalán? Ha nem, akkor egy USB JIG segíthet, az eBay-en van rengeteg, de elvileg házilag is lehet csinálni. Ha csatlakoztatod a JIG-et a telefonhoz, akkor az elindul Download módban, amivel vissza tudod tenni a gyári ROM-ot, és akkor vélhetőleg működni fog... Ha a JIG sem segít, akkor semmi.
2014. szept. 19. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem kapcsol be.Egy ilyen házi JIG et hogy kell megcsinálni?:)
2014. szept. 19. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:

http://dirtywindows(pont)hu/2011/12/19/7-1-0-545/

Itt van a végén egy videó erről, már nem tudom, hol olvastam, de valahol találtam magyar leírást is, mindössze két dióda kellett hozzá. Egyébként a JIG-nek csak akkor van értelme, ha megvan neked a teló gyári (vagy bármi más) ROM-ja, amit Download módban tudsz telepíteni. Ha csak Recovery-s van, akkor nem tudsz mit csinálni.

2014. szept. 20. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy a "(pont)" helyére értelem szerűen .-ot kell tenni.
2014. szept. 20. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!