I3-4330 -al menne normálisan a FIFA 15? Gépigény 4 magos procit ír. Valaki próbálta már i3-mal?
Ne ahazudj itten össze vissza.Te azon a gépen biztos nem nyomtad ultrán.Akinek 2x-sezr olyan gépe van az se tudja ultrán nyomni.A te gépeden meg maxon is nehezen menne.Esetleg közepesen.
Ezt csak azért írom hogy ne hazudj össze vissza.
Ultrán megy, 30 FPS-sel stabilan.
Annyi, hogy nem FullHD-s monitorom van, hanem sima HD-s.
És tájékoztatásul közlöm veled, hogy mediumon vittem ki (ma fejeztem be) a Watch_Dogs-ot ezzel a géppel.
A kamu I7-es gépigények ellenére.
A játékok közel sem annyira processzorigényesek, mint azt sokan hiszik.
Te amit leírsz azt el se hiszed magadnak.
Nekem sokkal jobb gépem van 4 magos proceszor, 6GB ram,2GB videokartya de még nekem is csak maxon megy de úgy is nehezen.
Hallod kicsit nézz utána dolgoknak és azután hazudj.Aki ért egy kicsit a gépekhez az te rajta csak nevet.
Ultrán? Ne viccelj.
Még hogy nem proceszor fűggő játék a fifa.LEginkább a proceszort kívánja meg a játék.
"Nekem sokkal jobb gépem van"
Ugye tudod, hogy egy processzor erősségét nem a magok száma határozza meg?
Mindkettő négy magos...
Illetve a 2 GB-os kártya is elég tág fogalom:
Mindkettő 2 GB-os, mégis van köztük egy "kis" különbség.
De tudod mit, nem kell elhinni nekem semmit. Végülis csak több mint egy éve vagyok itt, 1500 megválaszolt kérdéssel a hardver témakörben, 84%-ban jónak találva, biztos most pont erre a kérdésre fogok hazugságokat írni. Hidd el, ez nekem nem éri meg. Elveszteném a hitelességemet.
Mindegy, nem is koptatom Rád a billentyűzetet, megyek, vár a FIFA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!