Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kikapcsol a gépem magától,...

ErdeiAndras kérdése:

Kikapcsol a gépem magától, vagy kékhalállal kapcsol ki vagy csak simén befagy a kép és úgy kapcsol ki, aztán nem tudom újraindítani 15-20 percig, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
ram, táp kilett cserélve az nem lehet, a processzort újrapasztáztam 40foknál nem pörög többen, valami ötlet?
2014. szept. 17. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg alaplap hiba?
2014. szept. 17. 17:10
 2/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
Simán asztálnál is kifagy ha még videót sem nézel, vagy inkább játék közben csinálja?
2014. szept. 17. 17:14
 3/5 A kérdező kommentje:
alaplapi hiba miatt kékhalált dob be?
2014. szept. 17. 17:16
 4/5 A kérdező kommentje:
asztalnál hibátlanul működik, 24 órán át teszteltem semmi baja nem volt, youtuben elinditok egy videót és 10 perc alatt kikapcsol
2014. szept. 17. 17:17
 5/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ez esetben előfordulhat videokártya hiba is. Szintén felmerülhet a hűtés megfelelősége, de akár hibás alkatrész is. Driver hiba is lehetne, de akkor egyből újra lehetne indítani. De lehet alaplap hiba is, attól is lehet sima megállás is meg kékhalál is.
2014. szept. 17. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!