Összetudnátok állítani kb.80ezer forintból egy viszonylag jó asztali számítógépet?
Figyelt kérdés
Elsősorban nem játékra kell(tehát nem kell nem tudom milyen erős videokártya) hanem netezésre, filmnézésre és munkához stb.A lényeg, hogy később bővíthető legyen. Nézegettem előre összeállított gépeket is (pl. pcbolt.eu), de szinte mindenki azt írja, hogy előre összerakott gépet nem érdemes venni. Milyen konfigurációkat tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában?2014. szept. 17. 11:30
11/13 A kérdező kommentje:
Akkor processzor terén melyiket lenne érdemesebb? Amd-s vagy Inteles (tudom mindkettőnek megvan a maga tábora)
Bővíthetőségen elsősorban a videokártyán, memóriát értem, de a procit is ha van rá lehetőség
2014. szept. 17. 13:17
12/13 anonim válasza:
Prcocesszor terén sok bővítési lehetőség nincs FM2+ vonalon egyenlőre,viszont lehet húzni,és egy A8 mindenhova elég.
RAM,VGA bővítésnek meg semmi köze ahhoz,hogy milyen proci van benne.
13/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező: Athlon procit az fm2-es alaplapba nem tudsz tenni, más foglalatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!