Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egyik vinyóróla másikra de...

Egyik vinyóróla másikra de hogyan?

Figyelt kérdés
Az egyik gépem valamiért megadta magát, és szeretném még megmenteni a vinyójáról amit lehet. Vettem egy ide/sata to usb készletet, először látta is az új meghajtókat a másik gépem, aztán eltűntek. a másik vinyó D meghajtójára be tudtam lépni aztán ahogy a mappákba akartam azt írta hogy olyan helyre mutat a cél ami nem létezik. de akkor hogy lehet hogy egyszer látja a gép, egyszer nem? nagyon sok fontos dolog van azon a meghajtón. valaki adjon valami jó tanácsot hogyan lehetne megmenteni őket.
2014. szept. 17. 08:09
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Nem csak betűjelet nem kapott?

Nézd meg a lemezkezelőben.

2014. szept. 17. 08:16
 2/4 A kérdező kommentje:
kapott betűjelet, az egyik E a másik K lett
2014. szept. 17. 08:17
 3/4 kata kata ***** válasza:
Szerintem az Ubuntu telepítőlemezt,pendrive-t használd live-módban,onnan el tudod érni a menteni valókat.
2014. szept. 17. 08:43
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

A Linux Live jó ötlet. Ha meg az se jön be, talán az átalakítóval lesz a gond.

A múltkor ilyen kütyük híján, én úgy oldottam meg egy hasonló problémát. Hogy az IDE -s vinyót beszereltem egy olyan gépbe, amin még volt IDE csatlakozó. Megosztottam a hálózaton, majd úgy raktam rá a mentésre váró fájlokat az új gépre.

2014. szept. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!